Schilder Tim Van Herck uit Putte: vakman voor uw interieurafwerking

Tim Van Herck is een gepassioneerde schilder uit Putte, die voor u de mooiste interieurafwerking realiseert. In de hele regio van Lier, Mechelen, Keerbergen en Aarschot kunt u hem inschakelen voor decoratie- en kleuradvies, maar ook voor het uitvoeren van diverse werken om uw woning en interieur te verfraaien. 

Stijlvol interieur van vloer tot plafond

Eens uw bouw- of renovatiewerken achter de rug zijn, dient uw interieurafwerking zich aan. Het wegwerken van nutsvoorzieningen en bekabeling, het leggen van een vloer en het uitvoeren van schilder- en behangwerken… voor al deze werken kunt u rekenen op Schilderwerken Tim Van Herck uit Putte. Zo is hij een betrouwbare partner voor:

Premiummerken aan betaalbare prijs

Als doorwinterde schilder, weet Schilderwerken Tim Van Herck perfect een selectie te maken uit de beste materialen en producten om uw woning af te werken. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en profiteer nog jaren lang van een verzorgde leef- en woonomgeving. Dankzij de snelle en correcte uitvoering van de werken en een bewuste productkeuze, hoeft het uit handen geven van uw interieurwerken niet eens zo heel duur te zijn. Zelfs wanneer u ervoor opteert om met premiumwerken aan de slag te gaan!

Vrijblijvende offerte

Schilderwerken Tim Van Herck bezorgt u graag een vrijblijvende offerte voor schilderwerken en interieurafwerking. Helpt u graag een handje mee bij de uitvoering van de werken? Laat het hem dan zeker even weten!

Schilderwerken Tim Van Herck

Weynesbaan 155 - 2580 Putte - BE
tel: +32(0)471.950.205

BTW BE0671 823 879