Professioneel behangen van muren en plafonds

Het behangen van muren en plafonds vergt best wel wat handigheid en expertise: voor het mooiste resultaat doet u er dan ook goed aan om samen te werken met een vakman met ervaring. Schilderwerken Tim Van Herck uit Putte zorgt ervoor dat al uw behangwerken en schilderwerken tot in de perfectie gerealiseerd worden!

Klassiek en modern behang

Schilderwerken Tim Van Herck is niet alleen een stielman voor schilderwerken, ook wanneer u van plan bent om één of meerdere ruimtes van uw woning of gebouw te laten behangen in Putte en omstreken, bent u bij hem aan het juiste adres. Hij zorgt voor een uitstekende plaatsing en afwerking van uw behang, ongeacht het soort behang dat u kiest. Gaat u voor klassiek of modern, een effen en glad behang of eentje met reliëf of leuke motiefjes voor de kinderkamer… bij Schilderwerken Tim Van Herck is alles mogelijk.

Oneindig veel mogelijkheden

Wanneer u uw interieur wilt laten afwerken of een oude woning of beschadigde muur of plafond wenst op te knappen, weet Schilderwerken Tim Van Herck altijd wel raad. Zo kunt u zeer eenvoudig oneffenheden en gebreken laten wegwerken door het plaatsen en verven van vliesbehang, of door het uitvoeren van kleine gyprocwerken. De mogelijkheden op vlak van behangen en verven zijn nagenoeg oneindig, zodat u altijd wel een perfecte oplossing op maat vindt.

Voor elk interieur

Omdat Schilderwerken Tim Van Herck al jaren thuis is in interieuradvies en -afwerking, kunt u steeds rekenen op een goede ondersteuning wanneer u voor de keuze staat welk soort behang te plaatsen, of in welke kleur. Waar u ook voor kiest, een sublieme afwerking is steeds het eindresultaat!

Schilderwerken Tim Van Herck - Behangen

Weynesbaan 155 - 2580 Putte - BE
tel: +32(0)471.950.205

BTW BE0671 823 879