Laminaat leggen als vloerbedekking

Schilderwerken Tim Van Herck is niet alleen uw perfecte partner voor schilderwerken en behangwerken, ook voor wanneer u een echte vakman zoekt voor laminaat leggen in Putte en omstreken kunt u een beroep doen op zijn uitstekende aanpak voor levering, plaatsing en afwerking van uw nieuwe vloer.

Volwaardige vloerbedekking

Laminaat leggen in een nieuwbouwwoning of renovatieproject blijft een interessante en economische overweging voor veel mensen. Omdat de kwaliteit van laminaat de laatste jaren sterk geoptimaliseerd werd, vormt het materiaal een volwaardig alternatief voor het alom gekende parket. Dankzij de kwaliteitsvolle opbouw en afwerking van de planken, merkt u nauwelijks nog een verschil in uitzicht en duurzaamheid!

Zeer onderhoudsvriendelijk

Waar het onderhouden van parket een heel tijdrovende en intensieve klus is, is laminaat net een zeer onderhoudsvriendelijke variant die bovendien vlekbestendig en krasvast is. Het uitvoeren van een regelmatige boenbeurt of vernisbeurt is bijgevolg onnodig, want u kunt uw laminaatvloer eenvoudigweg onderhouden met een vochtige doek, zonder risico of kleurverlies of vervelende beschadigingen. 

Mooie uitvoeringen

Tegenwoordig zijn er heel wat uitvoeringen mogelijk wanneer u kiest voor het leggen van een laminaatvloer: met of zonder groef, met een houtimitatielook of met een mooie tekening, voor het afwerken van een compleet interieur of van een vochtige ruimte… haast alles is mogelijk. En omdat laminaat de dag van vandaag niet alleen oogt als echt parket maar ook zo aanvoelt, is het meer dan het overwegen waard om met dit materiaal uw nieuwe vloer in uw leef-, woon- en werkruimtes te voorzien!

Schilderwerken Tim Van Herck - Laminaat

Weynesbaan 155 - 2580 Putte - BE
tel: +32(0)471.950.205

BTW BE0671 823 879