Interieur op maat dankzij gyprocwerken

Optimaliseer uw bestaand interieur dankzij eenvoudige gyprocwerken of werk uw nieuwbouwwoning of renovatieproject tot in de puntjes af met één van de vele gyproctoepassingen! Welke werken u ook voor ogen heeft, Schilderwerken Tim Van Herck uit Putte zorgt voor de vlotte en correcte uitvoering ervan.

Gyprocwanden en -plafonds

Schilderwerken Tim Van Herck voert met gemak alle kleine gyprocwerken in Putte en omstreken uit. Zo plaatst hij voor u voorzetwanden om leidingen en nutsvoorzieningen vakkundig weg te werken. Ook voor het afschermen van een hoek in de badkamer of het maken van een halfopen keuken kunt u een beroep doen op zijn aanpak. Tot slot kunnen ook zolderruimtes professioneel afgewerkt worden, worden storende steunbalken mooi omkast en krijgt uw verlaagd plafond met inbouwspots op 1-2-3 vorm!

Alle soorten gyproc

Bij Schilderwerken Tim Van Herck kunt u terecht voor het plaatsen van verschillende soorten gyproc: zo plaatst hij voor u gyproc voor woon- en leefruimtes, maar ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, de kelder of de keuken. U heeft bovendien ook de mogelijkheid om goede thermische en/of akoestische isolatie te laten plaatsen, of brandvertragende of brandbestendige platen zodat uw interieur nog beter aan uw verwachtingen op vlak van veiligheid voldoet!

Schilderklare afwerking

Wanneer u Schilderwerken Tim Van Herck uw gyprocwerken laat uitvoeren, kunt u rekenen op een uitstekende plaatsing en schilderklare afwerking. Niet alleen voor gyprocwerken, maar ook voor de afwerking ervan met mooie behangwerken en schilderwerken staat hij voor u klaar, zodat u uw gehele interieurafwerking aan één vakman kunt uitbesteden.

Schilderwerken Tim Van Herck - Kleine gyprocwerken

Weynesbaan 155 - 2580 Putte - BE
tel: +32(0)471.950.205

BTW BE0671 823 879